FR 2/2020 Dissonance & Freemasonry

Fraternal Review is het tijdschrift van de Southern California Research Lodge, een studieloge met interesse in esoterie. Het tijdschrift wordt in beperkte oplage gedrukt verspreid, maar je kunt alle nummers in PDF bestellen.

Het laatste nummer heeft misschien niet direct een onderwerp voor deze website (of toch?) maar heeft wel een heel typisch citaat:

when I initially joined the fraternity more than a decade ago: the clash between older brethren who essentially ran and administered the fraternity and believed their institution was a bastion of fraternal camaraderie and outlet for philanthropic and charitable endeavors, and younger brethren who joined Freemasonry to learn about the esoteric symbolism, the journey from darkness to light, and a tangible, though incomplete, connection with the ancient Mysteries.

Bestel dit nummer hier.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *