FR 8/18 Alchemy and Freemasonry

Fraternal Review is het tijdschrift van de Southern California Research Lodge, een studieloge met interesse in esoterie. Het tijdschrift wordt in beperkte oplage gedrukt verspreid, maar je kunt alle nummers in PDF bestellen.

Het onderwerp van dit nummer kun je wel raden. Een citaat:

Freemasonry and Alchemy share much in common. Both are popularly referred to as the Royal Art. Practitioners of alchemy and Freemasonry refer to their labors as the Great Work. Hermes Trismegistus, the legendary Thrice Great master of alchemy, astrology, and theurgy, is patron to centuries of alchemists, and according to the Old Charges, a legendary founder of Freemasonry as well.

Bestel dit nummer hier.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *